Bosch Service

Onze geschiedenis

Het prille begin

Het prille begin

Garage Van den Branden is gespecialiseerd in de verkoop en herstelling van Renault en Dacia.De zaak werd opgericht door Leon Van den Branden in 1926 als herstelplaats van fietsen en moto's.Ook scheepsmotoren werden onder handen genomen.

Bijna een eeuw evolutie

Bijna een eeuw evolutie

Wegens uitbreiding is de zaak in 1981 naar Niel verhuisd waar U in een ruime toonzaal het volledige gamma kan ontdekken. De werkplaats is voorzien van alle moderne gereedschappen voor een hoogstaande dienstverlening.

Klaar voor de volgende generatie

Klaar voor de volgende generatie

Het spreekt voor zich dat de uitvoering van onze werkzaamheden volledig voldoen aan de voorschriften en vereisten van het merk .Onze medewerkers volgen geregeld opleiding zodat we Uw wagen in prima conditie kunnen houden.Voor vele jaren rijplezier én aan vooraf bekende prijzen.

Meer dan een garage

Meer dan een garage

Als familiebedrijf werken we hard aan kwaliteitsverhoging en kostenbeheersing. Hierdoor geniet u als zorgeloze klant van een betaalbare en optimale dienstverlening. Openheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid dragen we bij garage Van den Branden hoog in het vaandel. Wij begeleiden u dan ook met de glimlach vanaf de aankoop van uw voertuig tot het onderhoud ervan. Verder scholen we ons als team voortdurend bij, luisteren we klantgericht naar uw wensen en zorgen we ervoor dat uw auto ook na de aankoop in topconditie blijft.

Dankzij de warme en hartelijke sfeer die heerst in onze autogarage, voelt u zich als klant meteen thuis bij ons!